2012. október 17., szerda

női kör

Szeptember közepén néhány csajossal megalakítottuk a női kört!!!!
Mesi barátnénktól indult a kezdeményezés és terveink szerint havonta összejövünk, és minden egyes alkalommal valami alkotó tevékenységet végzünk. 
Az első alkalmat összekötöttük egy Mumus köszöntéssel. Barátság takarót készítettünk számára. Mesi kitalálta, hogy Mumust meglepi a szülinapján egy takaróval. Andi tovább szőtte, hogy akkor már csináljuk kalákába és legyen barátság takaró. Szóltak néhány szívbéli hölgyeménynek és elindult a munka. Mindenki otthon, a saját szívéből, lelkéből, anyagaiból és tehetségéből készített egy 30 X 30 -as textil négyzetet. Ezt eljuttattuk Mesinek, ki az Andi segítségével egymáshoz illesztette, kitöltötte, majd egységgé kovácsolta. Bocs! Varrta :)
Az este folyamán átadtuk Mumusnak, aki természetesen nagyon, de nagyon örvendezett, aztán körbeültük és mint lyányok a fonóban, beszélgetve, sztorizgatva, énekelve, eszegetve körbe öltöttük a takaró szélét. 
Ilyen szép lett:








Sajnos Piró kicsit később jött és csak most veszem észre, hogy az ő csodaszép képecskéje nem lett külön lefotózva, de a csoportképen, ott középen, az a szép zöld az az övé :)

Nagyon jó hogy ilyen barátaim vannak! 
BIG HUG CSAJOK!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése